Prioritér spild

Hvad der skaber størst spild

Trin 2

Når vi har fundet de emner, der giver spild tager vi ikke fat på alle på én gang. Det er derimod vigtigt at prioritere dem. Det gør vi ud fra:

  • Hvilken type spild giver stor effekt og kræver lille indsats
  • Hvilken typer spild giver stor effekt og kræver større indsats

Til gengæld bruger vi i første omgang ikke ressourcer på den type spild, der giver lille effekt og enten kræver lille eller større indsats.

Prioritering

Hvilket spild fjernes først?

Udfordringen ved at finde spild er at man finder så meget at det liver uoverskueligt. Man vil gerne tage fat på alt på én gang, men det bedste resultat skabes, når man prioriterer.

Den bedste måde at gøre dette på er ud fra prioriteringsmatricen, som du med fordel kan bruge.

BOOK ET INSPIRATIONSMØDE

 

Vi har allerede fundet en masse punkter, hvor vi oplever spild, tænker du. Hvordan kommer vi så videre her fra?

Det er her du griber knoglen eller tastaturet og bestiller et gratis inspirationsmøde med os. På mødet skaber vi et hurtigt overblik over, hvor langt I er kommet, og hvordan I kommer videre.

BOOK ET OPLÆG

 

Både ledere og medarbejdere har været i gang med at afdække spild og måske har I også arbejdet med at fjerne det. Måske går det rigtig godt, og måske oplever I at “gassen er gået lidt af ballonen”.

Det er så her I griber fat på os og booker os til en opkvikkende pep-talk, hvor vi tager fat på det der virker – det der er gået galt – og det som I kan få succes med i fremtiden.

Scroll to Top