Menu Luk

Historien:

2006: Opti:Mind starter med ejer, Marianne Koldby. Opgaverne, der løses er inden for HR og personaleudvikling. Marianne har en stor viden og erfaring inden for forsikringsbranchen og løser her mange forskellige opgaver.

2009: Be Present stiftes og jeg stifter bekendtskab med Marianne i forbindelse med forskellige opgaver, vi løser sammen. I den forbindelse løser jeg effektiviseringsopgaver for både private og offentlige virksomheder og jeg leder efter et navn, der kan beskrive min tilgang til Lean og optimering via ændring af medarbejdernes vaner, adfærd og opfattelse.

2015: Marianne overdrager Optimind-navnet til Be Present, og jeg kan endelig gå i gang med at beskrive de ydelser, Be Present leverer inden for Lean, optimering og effektivisering.

I dag:

Optimind leverer optimering af virksomhedens processer, udført af og med ledere og medarbejdere.

Jeg har den filosofi, at det alene hjælper på den lange bane, såfremt ændringerne forankres i virksomheden og ikke skabes og udføres af eksterne konsulenter.

Derfor er alle opgaver vi løser baseret på:

Definition af spild: Ledere og medarbejdere klædes på til at definere disse.

Prioritering af spild: Efterfølgende guides ledere og medarbejdere til at træffe de prioriteringer, der fjerner mest muligt spild og skaber størst mulig effektivisering.

Fjernelse af spild: Ledere og medarbejdere står selv for at fjerne spild og optimere de enkelte processer, således at de er klædt på til at fortsætte processen på egen hånd.

Bag om:

Jeg hedder Kristen Mathiasen og er ejer af Optimind og Be Present. Min job- og uddannelses-mæssige baggrund er bl.a. administration og jura, og jeg har siden årtusind-skiftet deltaget i 5 kommunesammenlægninger. Her arbejdede jeg bl.a. med Lean og effektivisering af arbejdsprocesser.

Herudover har jeg arbejdet med optimering af processer inden for produktion, transport, logistik, IT, administration, salg og også festival.